Armastuse Agentuur

Kui arvad, et koos on parem kui üksi,
siis tegutse juba täna!

Kontakt

Kui sul on küsimusi, mida sooviksid küsida enne liitumist, siis võta meiega ühendust või vaata korduvaid küsimusi siin.

Facebook
  •  Suhtesobitaja Kätlin

Kätlin Kalling

Suhtesobitaja (inglise k. matchmaker)

Olen vaimustunud mehe- ja naisevahelise lähisuhte lõputust kompleksusest ja arengupotentsiaalist. Mind inspireerib ja toob hetkesse täieliku aususe praktiseerimisele inimsuhetes. Mind huvitavad praktikad, mis aitavad mul saada teadlikumaks oma kehast, emotsioonidest, mõtetest, seejuures annavad võimaluse süübida inimolemuse sügavamatesse kihtidesse.

Mulle on alati inimesed huvi pakkunud: nende mõttemaailm, käitumine ja nägemused elust. Suhtesobitaja amet annab mulle võimaluse inimesi lähedalt kohata – kuulda nende lugu, tajuda nende hetke elu paiknemisi ja suhestumisi. Seejärel olla osaline nende loo edasises kulgemises.

Iga inimene elab enda loodud maailmas, mis koosneb talle omaks saanud uskumustest, mõttekujunditest ja varasemast kogemustest. Suhtesobitajana on minu ülesanne tajuda kliendi sisemaailma – tema soove, vajadusi ja igatsusi – selle jaoks, et leida teda täiendav, teda mõistev ja teda kohata oskav teine osapool.

Suhtesobitamine pakub mulle pidevat väljakutset ja arendab minus tähelepanelikkust ja märkamist inimolemuse peennüansside osas.

Mind inspireerib suhtesobituse juures see, et mina võin olla vahelüli mehe ja naise vahel, kelle vahel sünnib armastus. Olen iga kliendi osas lootusrikas, avatud ja valmis selgitama välja, milline partner just teda teeb õnnelikumaks inimeseks.

***

Lise Bourbeau´ hingehaava teooria avas mulle mõistmise psühholoogilistest maskidest, mis mõjutavad meie käitumist ja maailma tajumist.
Harville Hendriksi imago suhteteraapia põhitõed avasid mulle mõistmise vanemate mõjutustest meie partnerivalikul.
John Bowlby´ kiindumusteooria on mul aidanud mõista kiindumusmustreid inimsuhetes.
Andrew Barnes – rahvusvaheliselt tunnustatud suhtetreener ja seksuoloog – on mu oluline õpetaja kõiges, mis on seotud intiimsuse, läheduse ja inimsuhetega.
Esther Perel – tunnustatud psühho- ja suhteterapeut, kelle teadmised on minu teadlikkust palju laiendanud erootiliselt intelligentsusest, seksuaalsusest ja truudusetusest.
John Wineland – suhtenõustaja ja koolitaja, kelle õpetused on laiendanud mõistmist kõigest, mis on seotud polaarsustega mehe ja naise vahel.

Minuga saad ühendust siit.

Kätlin Kalling